vineri, 19 aprilie, 2024

Sotia regretatului politist Bogdan Gigina s-a recasatorit. Fosta soacra, femeia care inca isi plangere pierderea, i-a transmis un mesaj dur! Doua nunti si o inmormantare in nici 4 ani

Distribuie:

Publicat:

Au trecut patru ani de cand Bogdan Gigina a murit intr-un teribil accident auto, in timp ce se afla in fruntea coloanei oficiale a lui Gabriel Oprea. Mama sa nu si-a gasit linistea si a transmis un mesaj destul de dur pe Facebook, aparent, cu directia catre fosta ei nora.

Dupa moartea lui Bogdan Gigina s-a tot vehiculat ca relatia dintre fosta lui sotie si familia acestuia nu este una deloc prea buna. Acest lucru pare sa-l confirme si mesajul postat de mama politistului pe Facebook. Fara sa dea nume si sa faca mai multe precizari, aceasta a scris un comentariu dur pe retelele sociale, ce pare ca se indreapta catre fosta ei nora.

Dupa moartea politistului, sotia sa, Raluca, a ales sa fie cat mai retrasa de ochii publici si sa nu se implice atat de mult in cazul mortii sotului sau. Parintii lui, in schimb, s-au zbatut ca moartea fiului lor sa nu ramana neplatita. Ba chiar Raluca ar fi acceptat un loc in Ministerul de Interne dupa moartea sotului. Acum, la patru ani de la tragedie, din mesajul postat de fosta soacra pare ca aceasta si-ar fi gasit pe cineva si chiar ar fi facut si nunta.

"Doua nunti si o inmormantare? In nici 4 ani? O mostenire substantiala de pe urma defunctului! O persoana extrem de ocupata de propria existenta!. Doar pana se va termina punguta apoi….Niveul urmator", a scris mama lui Bogdan Gigina pe Facebook.

Pe 31 august, Bogdan Gigina ar fi implinit 32 de ani, iar mama sa a transmis un mesaj emotionant si plin de tristete pe Facebook, in amintirea copilului sau.

"In fiecare an era ziua cand ma preocupau pregatirile pentru aniversarea copilului meu. Astazi i- am aprins lumanare in timp ce pregateam cele crestinesti. Il astept in fiecare zi a vietii mele", a scris mama lui Bogdan Gigina pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img