sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Sotul asistentei maternale din Vaslui, retinut pentru viol asupra fetei de 13 ani aflata in plasament

Distribuie:

Publicat:

Politistii vasluieni au retinut un barbat, in varsta de 57 ani,  banuit de comiterea  infractiunii  de viol asupra unei minore, in varsta de 13 ani.

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui  cerceteaza in barbat, in varsta de 57 ani, din comuna Muntenii de Jos, sub aspectul savarsirii infractiunii de viol. Barbatul este banuit ca ar fi constrans o minora, in varsta de 13 ani, care beneficia de o masura de protectie speciala, respectiv plasament la un asistent maternal profesionist, sa intretina cu el relatii sexuale.

Cel in cauza a fost retinut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui cu propunerea de luare a unei masuri preventive. 

 Saptamana trecuta, asistentul maternal profesionist, o femeie de 54 de ani, dintr-o localitate din apropierea municipiului Vaslui, a semnalat Directia pentru Protectia Copilului Vaslui ca adolescenta ar fi fost abuzata sexual de catre sotul sau, femeia spunand ca a dus-o pe fata la psiholog dupa ce a sesizat o schimbare in comportamentul acesteia, dar si in cel al sotului sau. Copila a povestit psihologului ca era amenintata de mai multe vreme de catre sotul asistentei maternale si supusa la perversiuni sexuale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img