joi, 25 aprilie, 2024

Sotul ei a plecat singur in vacanta, dar nevasta a vrut sa se asigure ca nu e inselata, cand a ajuns la destinatie si a vazut ce avea in valiza, toti prietenii au ras de el! Uite ce era in bagajul barbatului

Distribuie:

Publicat:

Gandul ca iubitul ei va pleca singur in vacanta si ar putea sa o insele i-a pus imaginatia la incercare unei tinere din Marea Britanie care a decis sa faca ceva nemaiintalnit.

Korie Haywar, in vasrta de 18 ani, este mama si sotie. Cuprinsa de gelozie, femeia a hotarat sa-i personalizeze lucrurile sotului ei care urma sa plece singur intr-o vacanta. Zis si facut. Femeia a luat tricourile barbatului inainte de a le pune in valiza si le-a individualizat.

„Daca poti sa citesti acest mesaj, inseamna ca esti prea aproape, asa ca indeparteaza-te” este unul dintre mesajele inscrise pe tricoul sotului ei.

Spre amuzamentul prietenilor, Jake, sotul lui Korie, va trebui sa poarte tricourile pe toata durata vacantei.„Imi iubesc fetele si urasc toate fetele din Malia”, este un alt mesaj cu care Korie i-a personalizat tricoul sotului ei. Femeie a vrut sa specifice, astfel, ca Jake este casatorit si ca are si o fetita.

Este evident ca sotul nu a fost deloc incantat de idee, dar nu a avut de ales: „Nu a fost foarte fericit la inceput, dar dupa aceea a inceput sa i se para amuzant. Asa ca le-a imbracat” .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img