joi, 28 martie, 2024

SOV ii da sfaturi lui Dragnea: Inlocuiti….

Distribuie:

Publicat:

Din locul unde isi ispaseste pedeapsa, Sorin Ovidiu Vantu il sfatuieste pe Liviu Dragnea sa inlocuiasca “smenul” cu o “abordarea cinstita” in privinta problemelor din Justitie.

”Am acceptat fara rezerva autoritatea statului, dorindu-mi sa fiu locatarul si actionarul in acelasi timp al unui stat puternic. Din acest motiv, in loc sa plec in exil, am acceptat toate sentintele pe care le-am considerat profund nedrepte si mi-am petrecut majoritatea ultimilor 7 ani prin puscarii”, a scris Sorin Ovidiu Vantu pe Facebook.

Vantu ii cere lui Dragnea sa renunte la ordonantele privind modificarea Codului Penal. ”Statul puternic in care eu cred inseamna totalitatea legilor penale, civile sau comerciale acceptate de catre toti locuitorii si actionarii lui. De aceea, domnule Dragnea, singurul lucru pe care il puteti face este acela de a retrage ordonantele fata de care o parte insemnata a actionarilor acestui stat au o atitudine de respingere ferma”, afirma Sorin Ovidiu Vantu. La final, SOV are un mesaj pentru liderul PSD. ”Inlocuiti, domnule Dragnea, smenul cu o abordare cinstita si profesionala a problemelor din zona justitiei”, a scris Sorin Ovidiu Vantu pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img