joi, 28 martie, 2024

SOV il desfiinteaza pe TARICEANU. Vezi reactia lui Basescu

Distribuie:

Publicat:

Sorin Ovidiu Vantu a depus un denunt la DNA impotriva lui Calin Popescu Tariceanu. SOV, condamnat recent la ani grei de puscarie si ajuns dupa gratii, le-a spus procurorilor ca i-ar fi dat un milion de euro lui Tariceanu, cand acesta era premier, pentru a-l numi pe Liviu Mihaiu, fost jurnalist, guvernator al Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Traian Basescu nu cred ca Tariceanu a primit suma de bani, dar ofera o posibila explicatie pentru denuntul lui Vantu. Banii ar fi reprezentat o sponsorizare pentru partid, adica pentru PNL, e varianta vehiculata de fostul presedinte.

”Stiam ca Liviu Mihaiu era unul dintre cei care-i mancau din palma lui Vantu la vremea aceea si aflasem ca SOV are interese in Delta. L-am schimbat de indata ce am putut, adica dupa ce Calin Popescu Tariceanu nu a mai fost premier. Nu il vad pe Tariceanu in stare sa ia un milion de euro pentru o numire. Oricat razboi am avut cu el, nu cred ca Tariceanu a luat un milion. Sa nu fi fost o sponsorizare la partid! ”, a spus Traian Basescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img