vineri, 19 aprilie, 2024

Spărgător de automate de cafea din Barlad, a fost prins în flagrant pentru a doua oară într-o săptămană

Distribuie:

Publicat:

Un tânăr de 19 ani din comuna Fălciu, care a fost prins vinerea trecută în flagrant după ce spărsese trei automate de cafea amplasate în Piața ”Sfântul Ilie” din Bârlad, nu se lasă de vechile metehne. Miercuri a fost surprins încă o dată de polițiștii locali, la scurt timp după ce spărsese un dozator de cafea, în aceeași zonă.

Tânărul se afla pe strada Cetatea de Pământ din zona Pieței centrale ”Sf. Ilie”, când a fost observat de trei polițiști locali, care patrulau. A încercat să-i evite, polițiștii l-au prins și legitimat. În urma controlului corporal au fost găsite asupra sa o șurubelniță și o tijă metalică de aproximativ 40 cm.

Procedând la verificarea spațiilor comerciale din perimetrul pieței, s-a constatat că un dozator de cafea prezintă urme de forțare în locul unde este amplasată caseta de colectare a banilor. Cel în cauză a recunoscut că obiectele descoperite asupra sa erau utilizate la comiterea furturilor. Suspectul a fost predat Poliției municipiului Bârlad pentru cercetări.

“A mai fost prins în flagrant de agenții noștri, după comiterea unor infracțiuni chiar în aceeași zonă. Este evident că nu renunță la preocupările infracționale, cum nici polițiștii locali nu renunță la a-i strica planurile”, a declarat Vasile Chelaru, director executiv al Poliției Locale Bârlad.

Tânărul se alesese cu dosar penal pentru furt pe 8 februarie, după ce a spart trei automate de cafea amplasate în Piața ”Sfântul Ilie” din Bârlad. Nu a reușit să fure atunci decât 7 lei. (G.P)

 

sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img