marți, 19 martie, 2024

Spalatorie de masini pe bani publici. Angajatii unei institutii barladene”muncesc „ benevol – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Timp de o saptamana un cititor al ziarului nostru a stat la “ panda” pentru a-i surprinde pe angajatii Directiei pentru Protectia Copilului la treaba.

Fara niciun stres, ba chiar sub privirile ingaduitoare ale paznicului , se asezau cuminti cu masina langa cladirea care , probabil, deserveste ca centrala, iar pe peretele exterior este montat un robinet . Furtunul se afla in  cladirea din dreapta, iar barladeanul  se misca  rapid si cunoaste ( coincidenta) fiecare lucru unde se gaseste. Isi spala cu sarg masina, isi intinde la uscat covorasele pe gardul institutiei si nimeni nu il deranjeaza.

Imaginile sunt surprinse in curtea fostului Orfelinat si nu vorbim de masinile de serviciu, ci despre cele personale.

O noua zi, alta masina la spalat! Timp de sase zile au fost spalate trei masini asta si datorita faptului ca a fost o saptamana ploioasa, cum s-a incalzit vremea cum au aparut si clientii. Suntem extrem de curiosi sa aflam cine plateste facturile la apa ( n.r. institutia se plangea acum cateva luni ca nu mai are bani de salarii asta dupa ce isi marisera lefurile conform legii) .De ce este remunerat un paznic in conditiile in care oricine intra pe poarta institutiei si isi face treaba nestingherit  si cine ii va trage la raspundere pe cei care, in loc sa scoata din buzunar extravaganta suma de 25 de lei, s-au folosit de aceste beneficii. Sa nu uitam ca insusi managerul Directiei pentru Protectia Copilului Vaslui a fost “ prins” in ofsaid de Curtea de Conturi pentru deconturi incarcate si beneficii acordate angajatilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img