vineri, 26 aprilie, 2024

Spaniolul Gallego a semnat cu CSM Poli Iasi

Distribuie:

Publicat:

Conducerea clubului CSM Politehnica Iasi a oficializat, miercuri, primul transfer al verii. Dupa ce a trecut cu bine de testele medicale, fundasul dreapta spaniol Adria Gallego a semnat un contract pe un sezon cu formatia din Copou, cu optiune de prelungire pe inca un an.  In varsta de 28 de ani, Adria Gallego a fost format la baza Lleida Esportiu si a jucat la Deportivo B si diferite echipe din segunda B, zona Catalunia. De asemenea, a evoluat si pentru Storm FC, in Statele Unite (National Premier Soccer League). Gallego a fost dorit si in luna ianuarie de catre antrenorul Flavius Stoican insa, fiind sub contract si considerat cel mai important jucator din echipa AtleticSaguntino, transferul nu s-a realizat atunci.

Se anunta un nou razboi in Copou! Iesenii nu-l cedeaza gratis pe Platini. "Banii jos sau va fi suspendat!"
“Ma bucur ca am reusit transferul lui Gallego. Este un jucator de care avem nevoie la echipa, pe care l-am urmarit si care eu cred ca are potentialul de a se impune in Liga 1”, a declarat antrenorul Politehnicii, Flavius Stoican.
“As vrea sa multumesc clubului CSM Politehnica Iasi pentru increderea acordata. Din primul moment mi s-a parut un obiectiv maret sa ajung sa joc in Liga 1 in Romania. In ianuarie 2018 am incercat sa reziliez contractul meu cu clubul unde evoluam, dar nu  m-au lasat sa plec. Eram nerabdator sa se termine campionatul ca sa pot semna cu Politehnica si acum, ca a devenit o realitate, imi doresc foarte mult sa incep sa joc pentru Poli. Imi doresc sa putem face un sezon cel putin ca si anteriorul si sa ne calificam in play-off. Este un obiectiv dificil, dar frumos si sper sa fie o experienta benefica pentru mine, dar si pentru club”, a completat Gallego

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img