marți, 19 martie, 2024

Specialitati japoneze de la SUSHIVO acum in foodcourt IULIUS MALL

Distribuie:

Publicat:

Food court-ul din Iulius Mall si-a imbogatit, de curand, oferta culinara cu o noua locatie. Amatorii de preparate exotice, de pe taramurile indepartate ale Asiei, sunt asteptati la Sushivo
„We love fresh” este sloganul restaurantului Sushivo din food court-ul Iulius Mall, care aduce pentru ieseni cele mai delicioase specialitati din Tara Soarelui Rasare. Cei care doresc sa incerce noi experiente culinare sau cei care sunt deja fani sushi au aici numeroase sortimente pe care le pot savura. Rulouri de orez, combinate cu creveti, anghila, somon fume, ton, biban, icre tobico, avocado, crema de branza, susan si multe sosuri, pot fi achizitionate in diverse variante. Din meniu nu lipsesc alte delicatese japoneze, precum ramen, sashimi – bucatele fine de carne de peste crud cu diverse sosuri – , salatele cu creveti, fructe de mare si alge chuka sau supele cu somon, tofu, lapte de cocos, sos de stridii si ciuperci asiatice.
Cei care se pregatesc de o petrecere si doresc sa ii suprinda pe invitati pot opta pentru platouri care imbina diversele retete de sushi si specialitati japoneze, pline de culoare si gusturi exotice. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img