sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Spectacol la liga a cincea

Distribuie:

Publicat:

În prima serie a ligii a cincea, gazdele au fost în prim plan, impunându-se în toate jocurile programate. FC Vulturești a avut o misiune ușoară, câștigând cu scorul de 5-0 în fața Unirii Alexandru Vlahuță, rezultat stabilit încă de la pauză.

Cu victorie pentru gazde s-a terminat și meciul de la Brodoc, acolo unde Rapid s-a impus în fața celor de la Gloria Todirești, scor7-3.

Goluri multe s-au marcat și la Bălteni, Vulturul remizând cu Viitorul Rebricea, scor 3-3. Inter Sport Vaslui a profitat de neprezentarea Voinței Ștefan cel Mare și a câștigat jocul la masa verde.

În cealaltă serie, Victoria Muntenii de Jos nu a avut nici o emoție cu Avântul Băcani, impunându-se cu scorul de 5-1. Soleștiul și Moara Domnească au remizat, scor 2-2. Cu remiză, scor 3-3, s-a terminat și partida dintre Viitorul Văleni și SC 2000 Lipovăț. Partidele Avântul Codăești – Steaua Ivești și ACS Atletico Vaslui – FC Ghergheleu nu au mai fost programate, Ivestiul și Atletico desființându-se înainte de startul competiției.


Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img