News Flash:

Spirit civic la Barlad. Au gasit un portofel cu bani si l-au predat la politie

15 Septembrie 2015
2349 Vizualizari | 1 Comentarii

Luni,14 septembrie, la Politia municipiului Barlad s-au prezentat doua femei, in varsta de 52, respectiv 37 ani, din municipiul Barlad, care au predat politistilor un portofel in care se aflau acte, suma de 180 Euro lei, moneda euro si moneda nationala. Acestea au afirmat ca au gasit portofelul pe o banca din apropierea Primariei municipiului Barlad.

Pe baza documentelor gasite, politistii au stabilit faptul ca bunurile apartin unui tanar, in varsta de 18 ani, din municipiul Barlad. Acesta a fost invitat la Politia municipiului Barlad, unde i-au fost predate documentele si banii.

Politia municipiului Barlad transmite multumiri celor doua persoane pentru gestul de omenie si pentru simtul civic de care au dat dovada, considerand ca acestea merita aprecierile si respectul concetatenilor, fiind un exemplu demn de urmat de catre noi toti, daca se va intampla sa fim intr-o asemenea imprejurare.


14 septembrie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Adi  | #3467
Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: montidolf_23@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 24 queries | Mysql time :0.030530 (s)