News Flash:

Spitalul Husi: dezinfectantii diluati de la Hexi Pharma, scosi pe fuga din sectii-FOTO

17 Mai 2016
1481 Vizualizari | 0 Comentarii
Scandalul dezinfectantilor marca Hexi Pharma a luat amploare si la spitalul "Dimitrie Castroian" din Husi. Prelevarea probelor de catre reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Vaslui a fost facuta abia vineri,6 mai, tarziu, daca ar fi sa calculam de cand a inceput scandalul dezinfectantilor diluati chiar si de 10 ori.

 In cursul zilei de ieri, tuturor sefilor de sectii de la spitalul husean li s-a cerut sa predea cantitatea de dezinfectant "Hexi Pharma" pe care o mai detin in sectia pe care o coordoneaza, si asta pentru ca in cel mult 10 zile li se vor aduce alti dezinfectanti. Problema majora este perioada in care spitalul ramane fara substantele antimicrobiene. Riscul infectiilor nosocomiale a persoanelor care intra in contact direct cu unitatea spitaliceasca este enorm. Nu trebuie sa cunosti medicina ca sa-ti dai seama ca riscul de imbolnavire este extrem de mare daca sectiile vor fi lasate fara dezinfectant. Si asta pentru ca saptamana viitoare, se anunta un control de la Ministerul Sanatatii si tot ce inseamna Hexi Pharma trebuie sa dispara din spital.

Pe holurile spitalului "Dimitrie Castroian" in aceasta dimineata, asistentele roiau cu sticlele de dezinfectant in maini, timp in care reporterii nostri au surprins-o pe una dintre ele zicand : "Vai, ca acum trebuie sa umblam cu dezinfectantul asta!"

Galerie Foto

fdfdsfdfsd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019913 (s)