joi, 28 martie, 2024

Spitalul Judetean Vaslui cauta medici

Distribuie:

Publicat:

Lipsa acuta de medici din judetul Vaslui se resimte la tot pasul. Fie se inchid sectii, fie se prelungesc orele de asteptare la usile celor care lucreaza in sistem si care nu mai fac fata solicitarilor.

Astfel, Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui scoate la concurs 17 posturi vacante. Unitatea cauta un medic pentru Compartimentul de Oncologie Medicala, unul pentru Centrul de Sanatate Mintala la copii cu specialitatea de psihiatrie pediatrica, patru medici pentru UPU-SMURD, doi medici cu specialitatea obstetrica-ginecologie pentru cabinetul de Planificare familiala, doi medici pentru Sectia Medicina Interna, unul cu specializarea Medicina Interna si un altul cu specializarea Gastroenterologie, doi medici pentru Sectia Chirurgie generala, un medic specialist in cardiologie, un medic specialist in epidemiologie, unul specialist in sanatate publica si management dar si un rezident in ultimul an care sa aiba specializarea in anestezie si terapie intensiva.
In afara salariului, conducerea precizeaza ca ofera locuinte de serviciu si transport zilnic pe ruta Iasi-Vaslui si retur.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img