News Flash:

Spitalul Vaslui a dat in judecata CJAS pentru neplata unor servicii medicale

24 Februarie 2016
1711 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui (SJU) a actionat in judecata Casa de Asigurari de Sanatate pentru neplata unor servicii medicale facute de unitatea spitalizeasca pe parcursul a doi ani, suma depasind 11 milioane de lei.

Mai exact, SJU solicita decontarea a 11,3 milioane de lei, bani care reprezinta contravaloarea unor servicii medicale efectuate de unitatea medicala in 2013 si 2014.

Directorul CJAS Vaslui, Maria Vlasici , in replica : "In legislatia cu privire la decontarea cheltuielilor pentru serviciile medicale specifica foarte clar ca depasirea acestora peste valoarea de contract se face pe raspunderea spitalelor. Este primul an cand un spital ne da in judecată pe aceasta problema. Acelasi lucru ar putea sa faca si spitalele din Barlad sau Husi, pentru ca si acolo sunt cheltuieli peste valoarea de contract, dar, probabil, stiu ca nu au castig de cauza."


SJU Vaslui a actionat in instanta CJAS la indemnul Ministerului Sanatatii, imediat dupa un control desfasurat la unitatea spitaliceasca in cursul anului trecut.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0964 (s) | 35 queries | Mysql time :0.033545 (s)