vineri, 29 martie, 2024

Sporting va avea echipa si la Under 19

Distribuie:

Publicat:

Federatia Romana de Fotbal (FRF) a anuntat calendarul competitional la juniori si componenta seriilor zonale la categoriile Under 17 si Under 19. In premiera, Sporting Juniorul, campioana la Under 17, va avea echipa si la Under 19.

”Am dorit sa dam sanse egale de joc tuturor copiilor. Avem un lot numeros si e pacat sa-i tinem pe unii fara jocuri. Am convingerea ca vor face o figura frumoasa si la Under 19”, a declarat Cornel Cracea, coordonatorul echipelor de juniori de la Sporting Juniorul.

Printre participantele la cele doua categorii de varsta se regaseste si Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui.
Cele doua reprezentante ale Vasluiul se regasesc in seria a doua, alaturi de Stiinta Miroslava, LPS Bacau, LPS Iasi si LPS Roman. Se va juca in sistem tur-retur, iar prima clasata se califica in urmatoarea faza a competitiei, unde cele 20 de echipe calificate vor fi impartite in doua serii pe criterii geografice si se vor lupta pentru un loc la turneul final.

Campionatul National va debuta pe 19 august, iar partidele in lunile august si septembrie sunt programate de la ora 16, pentru U19, respectiv ora 18, pentru U17.

De asemenea, echipele vor avea voie la o a patra schimbare, insa numai in reprizele de prelungiri si doar in situatia in care celelalte trei schimbari au fost efectuate pe durata celor 90 de minute regulamentare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img