vineri, 29 martie, 2024

Sportiv in coma dupa un meci de BOX

Distribuie:

Publicat:

Boxerul Nick Blackwell se afla in stare de coma indusa dupa ce a suferit o hemoragie craniana la meciul disputat, sambata seara, la Londra, in care si-a pus in joc titlul de campion al Marii Britanii la categoria mijlocie pe care il detinea, informeaza guardian.co.uk.

Arbitrul a oprit lupta cu Chris Eubank jr. in repriza a zecea, dupa ce Blackwell a incasat numeroase lovituri in aproape toate rundele si avea arcada stanga foarte umflata. La scurt timp, boxerul de 25 de ani a lesinat si a fost scos de pe ring cu masca de oxigen pe fata.

“Am vorbit cu doctorii in aceasta dimineata si au spus ca are o hemoragie craniana. El este la terapie intensiva, in coma indusa”, a declarat un oficial al Comisiei de control a boxului britanic.

Eubank jr. il acuza pe arbitrul de ring pentru faptul ca nu au oprit mai devreme partida. “L-am lovit destul de puternic si arbitrul a considerat ca lupta poate continua. Privind acum inapoi, poate ca arbitrul ar fi trebuit sa opreasca partida mai devreme”, a declarat Eubank, care a postat  pe Twitter un mesaj de sustinere pentru adversarul sau.

De altfel, numerosi boxeri si fosti pugilisti au transmis mesaje de sustinere pentru Blackwell, printre care Tyson Fury si Lennox Lewis.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img