miercuri, 24 aprilie, 2024

Sportul Chiscani-Atletico Vaslui, sambata, ora 14.Sorin Sava vrea o schimbare de atitudine de la jucatorii sai

Distribuie:

Publicat:

Atletico Vaslui evolueaza in etapa a 12-a din seria I a ligii a treia pe terenul echipei Sportul Chiscani. Vasluienii sunt favoriti inaintea acestui joc. Formatia vasluiana se afla pe locul 4, la sapte puncte distanta de liderul, AFK Csikkszereda Miercurea Ciuc, iar reprezentanta judetului Braila ocupa locul 12, cu 8 puncte.

Antrenorul Sorin Sava spera ca jucatorii sai sa aiba o alta atitudine la Chiscani, fata de meciul de pe teren propriu cu Cetate Rasnov, cand au obtinut doar o remiza.

“Vreau o alta atitudine din parte jucatorilor. Ma gandesc doar la victorie. Ne-am pregatit foarte bine si cu maxima atentie. Pentru asta avea nevoie de o schimbare radicala in atitudinea jucatorilor. E un meci greu, insa obiectivul nostru e sa obtinem toate puncte”, a spus Sorin Sava.

Atletico are ca obiectiv pentru ultima parte a turului sa scoata maximum de puncte. In afara de meciul de la Chiscani, vasluienii mai intalnesc Metalosport Galati (acasa), Avantul Valea Marului (deplasare) si AFC Odorheiu Secuiesc (acasa).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img