joi, 28 martie, 2024

Spune-mi ce lumanare iti place, sa-ti spun cine esti: test de personalitate

Distribuie:

Publicat:

Un test de personalitate a inceput sa faca valuri online si, desi pare prea simplu, s-ar putea sa ascunda mai mult de o farama de adevar. Testul pleaca de la imaginea de mai sus ce include trei lumanari. Te uiti fugitiv la imagine si alegi lumanarea care te incanta cel mai mult sau pe cea pe care o simti mai aproape de sufletul tau. Aceasta alegere aparent banala tradeaza anumite caracteristici ale personalitatii tale. Ca sa-ti faci alegerea mai usoara, gandeste-te ce lumanare este mai frumoasa pentru tine, ce miros ar putea sa aiba si care are flacara mai interesanta.

Daca ai ales lumanarea albastra, adevarul, onestitatea si dialogul liber sunt foarte importante pentru tine. Esti motivat sa-i influentezi pe cei din jur prin cuvinte, iar acest scop in viata te alimenteaza cu energie. Cea mai mare problema cu care te confrunti este ca deseori nu stii sa te opresti din povestit si relatat detalii personale din viata ta. In plus, nu toata lumea este dispusa sa-ti asculte relatarile si sfaturiel. Incearca sa tii o evidenta a ceea ce este bine sau nu sa spui celor din jur.

Daca ai ales lumanarea rosie, esti o persoana foarte pasionala care indrageste ideea de a fi indragostita. Esti o fire romantica. Familia si relatiile interumane sunt foarte importante pentru tine. Esti darnic si dragastos, dar te stresezi mult in momentele in care exista neliniste in viata personala. In viata reala, esti in cautarea ordinii si curateniei. Nu iti place dezordinea si nu simti ca aceasta faciliteaza in vreun fel eficienta. Desi te pricepi destul de bine la a face bani, esti foarte eficient in a-i cheltui, iar asta e o problema pe care ar fi bine sa o ai in vedere.

In cazul in care ai ales lumanarea galbena, esti o persoana foarte empatica, un om care rezoneaza cu problemele celor din jur. Esti sensibil la energia din mediul ambiant si ai foarte mare incredere in instinctele tale. Acestea nu te tradeaza aproape niciodata. Uneori, o persoana sau o locatie iti starnesc un sentiment de neliniste, fara sa fii sigur de ce. Important este sa ai incredere in ceea ce simti, mai ales ca ai o vointa puternica si esti ambitioasa. Nimic nu-ti poate sta in cale daca ti-ai fixat un proiect. Singurul minus major al tau consta in nevoia de a-i ajuta pe cei din jur, chiar si daca nu-ti cer ajutorul. Uneori, s-ar putea ca aceste gesturi aparent nevinovate sa-ti faca mai mult rau decat bine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img