marți, 19 martie, 2024

Spune-mi ce zodie ești ca să-ți spun ce meserie ti se potriveste

Distribuie:

Publicat:

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Chiar daca nu o recunosti, tu traiesti pentru bani. Reprezinti unul dintre cele mai materialiste semne zodiacale, iubesti luxul si te gandesti zi de zi la noi si noi oportunitati pentru a castiga bani. Din acest motiv, vei cauta o meserie care sa iti aduca satisfactie materiala. Vei cunoaste succesul si in meserii precum  cele din domeniul medical, afaceri imobiliare dar si in meserii artistice, cantareata sau decoratoare.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Gemeni este semnul oratorilor si al scriitorilor. Nativii nascuti sub acest semn au aptitudini pentru negot si sunt caracterizati de indemanare si vigilenta. Foarte vorbareti si curiosi, Gemenilor li se potrivesc meserii precum jurnalist, functionar de birou, secretar, dactilograf, cele in domeniul vanzarilor, scriitor.
 
Rac (22 iunie – 21 iulie)
Racul este o fire sensibila care iubeste copiii si din acest motiv o meserie precum cea de profesoara in cadrul unei scoli, gradinita sau cresa te-ar face fericita. De asemenea, firea romantica te recomanda si pentru o cariera de scriitoare.
Leu (23 iulie – 22 august)
Dispui de o personalitate puternica, iti place sa conduci, sa ai subalterni si adori sa dai ordine. Un post de director, administrator sau profesor ar fi perfect pentru tine. De asemenea si o cariera in actorie ti s-ar potrivi.
Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Judecata rece, spiritul de dreptate te recomanda pentru meserii precum cea de avocat sau de judecator. Esti insa si o persoana extrem de bine organizata, responsabila si foarte chibzuita si te-ai descurca excelent in meserii precum cea de contabil, bibliotecar sau functionar de birou.
Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Semnul Balantei si-a inzestrat nativii cu blandete, cinste, sinceritate, suflet caritabil, inima iubitoare si credinta. Aceste calitati te recomanda in meserii care au nevoie blandete, rabdare si dragoste pentru cei din jur. Meserii precum cea de infirmier, medic, veterinar, profesor te vor ajuta sa te simti implinita. In plus ai comertul in sange, daca se poate spune astfel. Te pricepi foarte bine la a vinde orice, iar asta iti poate asigura succesul.
Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Constelatia Scorpionului ofera nativilor spirit subtil, viclean, putere de convingere, vointa ferma si perseverenta. Scorpionului ii place sa sfideze primejdiile. Dintre meseriile indicate fac parte cele de politist, psihanalist, arheolog, medic sau militar. 
Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
Persoanele nascute sub acest semn au fost inzestrate cu ingeniozitate si inima generoasa, iar planeta Jupiter (guvernator traditional) le daruieste optimism si indrazneala. Profesii precum cea de psiholog, preot, profesor sau cele in turism iti vor aduce satisfactie.
Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Banii si succesul in cariera sau afaceri reprezinta scopul tau suprem in viata. Esti o fire extrem de ambitioasa si esti in stare de orice pentru succes. Profesiile in domeniul administrativ sunt cele mai potrivite pentru tine.
Varsator (21 ianuarie – 18 februarie)
Tu intelegi foarte bine oamenii, ceea ce te ajuta sa ai afaceri de succes. Intuiesti cu lejeritate preferintele oamenilor, motiv pentru care vei putea face avere din afacerile care implica diverse servicii. In plus, firea comunicativa te recomanda pentru meserii precum cele in domeniul comunicare si relatii publice.
Pesti (19 februarie – 20 martie)
Esti o adevarata materialista! Te visezi bogata si nu este exclus ca visul sa ti se indeplineasca. Daca te vei imbogati, cel mai probabil o vei face din afaceri imobiliare.
Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Semnul Berbecului ofera un caracter puternic, apt pentru conducere, intreprinzator si indraznet dar si o inima generoasa. Meseriile care iti vor aduce satisfactie vor fi cele de medic, militar, psiholog sau profesiunile sportive.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img