vineri, 26 aprilie, 2024

Sta mereu cu ochii pe grupurile de elevi, zambitoare, chiar daca afara toarna cu galeata. Ea este Irina Grecu, mandria Politiei Locale Vaslui – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un agent de politie din Vaslui merita tot respectul de care poate avea parte. Pe nume Irina Grecu, incadrata ca agent in Politia Locala Vaslui, a ajuns sa fie respectata de cetateni pentru grija neconditionata pe care o manifesta fata de copilasi.

Elevii Scolii “Mihai Eminescu” din Vaslui o cunosc cel mai bine. Prezenta ei in zona este un plus de siguranta pentru micutii scolari. Indiferent de vreme, agentul Irina Grecu isi desfasoara atributiile de serviciu cu mult drag si pasiune, fiind mereu atenta ca grupurile de copii ce ies de la scoala sa traverseze strada in siguranta.

“Ma uit mai cu atentie si recunosc acel zambet inconfundabil pe care doamna politist local Irina Grecu il are intotdeauna pe tot timpul executarii serviciului, fie ca este soare, fie ca este ploaie, fie ca este cald, fie ca este frig, fie ca este la inceputul programului, fie ca este la sfarsitul programului. Cu un zambet frumos, cu o atitudine mereu deschisa, dar ferma totodata, atenta la cei din jur si executandu-si cu constiinciozitate serviciul doamna Irina Grecu este acel model de politist local cu care fiecare structura a Politiei Locale, si nu numai, se poate mandri. Felicitari Politiei Locale Vaslui pentru selectarea unor politisti locali responsabili si apropiati de cetateni printr-o atitudine potrivita. Doamna politist local Irina Grecu era insotita de un coleg care cu aceeasi responsabilitate isi executa serviciul. Felicitari stimati politisti locali vasluieni”, a scris Jenica Rusu intr-o postare pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img