vineri, 29 martie, 2024

Stan Lee, creatorul eroilor Marvel, va fi omagiat la Hollywood intr-un loc special pentru el

Distribuie:

Publicat:

Creatorul celor mai multi eroi de benzi desenate Marvel, Stan Lee, a fost un om extrem de iubit in SUA. Staruri din lumea filmului vor fi prezente la evenimentul de comemorare care va avea loc la sfarsitul acestei luni.

Pe 30 ianuarie 2019, celebritati din lumea filmului, dar si oameni simpli, ii vor putea aduce un omagiu celui care a fost Stan Lee. Creatorul eroilor Marvel a murit la 12 noiembrie 2018, la varsta de 95 de ani. In cadrul unui eveniment care va avea loc la TLC Chinese Theatre din Hollywood, Los Angeles, autorul de benzi desenate cu origini romanesti va fi comemorat cum se cuvine, scrie Hollywood Reporter.

Curtea institutiei va gazdui o expozitie deschisa publicului larg. O ceremonie privata va avea loc in sala principala, la care vor participa mai multe staruri de la Hollywood.

Acest loc e unul special pentru Stan Lee. In iulie 2017, creatorul de benzi desenate a fost invitat sa-si lase amprentele mainilor si picioarelor pe o placa din lut.

La eveniment va participa si fiica lui Stan, Joan Celia Lee, care a declarat ca va continua munca tatalui ei. 

Dupa ce a intrerupt colaborarea cu Marvel, Stan Lee a fondat propria companie, POW Entertainment, alaturi de partenerul de afaceri si prietenul sau Gill Champion. Dupa moartea lui Lee, Champion va gestiona afacerea lor si tot ce poarta semnatura lui Stan Lee din 2001 incoace. 

„Stan a fost o fiinta unica si imposibil de uitat, iubit la nivel mondial. Iubea sa vina la munca si sa creeze idei noi si povesti si, in ciuda geniului sau, era un om de incredere si acel gen de om cu care admiratorii lui puteau interactiona cu usurinta. Ne va lipsi mult, iar mostenirea sa va dainui multe generatii de acum inainte”, a spus Champion pentru sursa citata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img