marți, 16 aprilie, 2024

Stapana ii ofera papagalului o portie de broccoli. Reactia acestuia va va face sa radeti cu pofta

Distribuie:

Publicat:

Compania unui papagal aduce intotdeauna voiosie si amuzamentin viata stapanului sau. Nu ai cum sa fii suparat atunci cand o pasare atat de dragalasa incearca prin comportamentul sau hazliu sa iti aduca mereu zambetul pe buze. Aceleasi sentimente minunate le simte si stapana papagalului din imagini care se rasfata atunci cand este servit cu o portie de legume broccoli.

Chiar daca momentul mesei este foarte atractiv pentru majoritatea necuvantatoarelor, judecand dupa reactia papagalului din imagini ne putem da seama cu usurinta ca el nu pare deloc satisfacut de ceea ce stapana sa ii ofera.

Ori de cate ori femeia ii asaza in fata un mic bol ce contine broccoli, papagalul Eric il prinde bine in cioc si foarte hotarat il arunca de pe masa. Micuta pasare nu pare sa se lase convinsa nici de indemnurile repetate ale stapanei sale de a manca aceasta leguma si continua sa faca ceea ce il taie capul, ripostand prin sunete acute.

Cand nimeni nu mai credea ca Eric se va indupleca si ii va face pe plac stapanei sale, lucrurile iau o intorsatura foarte ciudata. Dupa ce apuca bolul de metal cu ciocul el se intinde sa il arunce de pe masa si apoi brusc se razgandeste. Considerand poate ca a mers prea departe cu gluma, papagalul incepe sa rupa in bucatele mici aceasta leguma plina de vitamine si poi sa o deguste.

Chiar daca initial s-a dovedit a fi foarte incapatanat, pana la urma papagalul Eric a realizat ca sfaturile stapanei sale nu sunt chiar atat de rele! Adorabil!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img