News Flash:

START LA MAREA ASFALTARE DE LA HUSI?

22 Noiembrie 2014
3321 Vizualizari | 2 Comentarii
La licitatia pe care a organizat-o administratia huseana pentru lucrarile de asfaltare a celor 110 strazi, s-au prezentat un numar de sapte firme, legal, s-a ales firma cu cea mai mica suma. In concluzie, castigatoare a fost asocierea dintre firmele Transmir Murgeni si Nomis Galati.

Ioan Ciomaga (Viacons Rutier Husi), patronul firmei de casa a primariei husene si a primariilor din imprejmuirile municipiului Husi, a facut contestatie in urma desemnarii castigatorului, desi la licitatie a prezentat un portofoliu cu o suma colosala. Acesta s-a pozitionat pe locul patru, cu o suma de aproximativ 15 milioane lei vechi, fata de 12,1 milioane pe care le-au prezentat castigatorii licitatiei, Transmir Murgeni si Nomis Galati.

Curtea de Apel Iasi a hotarat ca acea contestatie depusa de catre patronul VIACONS RUTIER nu are temei legal. Acest lucru da mana libera primarului Ioan Ciupilan sa se apuce de lucrari. Intre asocierea firmelor Transmir Murgeni, Nomis Galati si VIACONS RUTIER exista o diferenta financiara de aproximativ 700.000 de euro. Aceasta a fost principala motivatie a administratiei husene in a alege un castigator la licitatie.

Toate acestea se intampla in conditiile in care Primaria Husi a reziliat contractul de asfaltare cu firma constructoare LDP Gheorgheni. Suma pe care Ioan Ciupilan o mai are la dispozitie se ridica la peste 17.000.000 de lei.

ioan ciomaga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Andra  | #997
Cand incepe asfaltarea si care sunt stazile .......sper sa inceapa ceva si pe dric 2 si 3 sursa de lumina,apa , canalizare astea ne lipsesc unele case sunt aproape gata dar oamenii nu pot locu din cauza k nu este macar lumina.....ma bucur k se mai face ceva in Husi orasul nostru de suflet......
kmy  | #998
Proiect la nivel national si international pentru care se cauta persoane cu
abilitati in domeniul operator calculator, cu minim studii medii, cu sau fara experienta. Lucru presupune navigare pe internet pe tema data cca 3 ore pe zi. Se asigura training si plata proportional cu rezultatele obtinute. Pentru informatii trimite un mail cu textul "INFO" la adresa : carmen_laca@yahoo.ro
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1018 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019566 (s)