marți, 19 martie, 2024

Steaua-Dinamo,scor 1-1

Distribuie:

Publicat:

Steaua Bucuresti si Dinamo Bucuresti au terminat la egalitate, scor 1-1 in Derbi de Romania, in etapa cu numarul 6 a play-off-ului sezonului 2015/2016, dupa un meci cu multe accente dramatice, in care gazdele au jucat si in 10 oameni pe final.

Golurile au fost marcate de Filip, autogol in minutul 16 si Gnohere in minutul 48.

Prima repriza a fost una care i-a apartinut Stelei, care a si marcat singurul gol al primelor 45 de minute. A fost insa un autogol, in minutul 16, dupa o interventie neinspirata a lui Filip, in plin careu, in urma unei centrari bune a lui Hamroun.

Steaua a avut posesia, a avut si ocaziile, dar pana la urma scorul a ramas 1-0 pentru o echipa care a dominat mai mult. Dinamo a parut tematoare, neinspirata in atac si subreda in aparare.

Aceasta partitura s-a schimbat insa complet dupa pauza, odata cu introducerea pe teren a lui Gnohere. Atacantul de culoare al lui Dinamo a si marcat la prima faza de gol pe care a avut-o, in minutul 48. Palic a pasat excelent catre varful dinamovist, care nu l-a iertat pe Nita in pozitie de 1 la 1.

Dinamo a jucat clar mai bine in partea secunda, in care a si avut mai multe ocazii clare de gol. La 4 minute de la 1-1, Rotariu a ratat singur cu Nita in 5 metri, sutand direct in portarul stelist.

Nici intrarile lui Enache si Tade nu au schimbat in bine jocul echipei lui Reghe, care parca a fost lipsita de luciditate si de atentie in atac, unde Tade mai ales a fost in dese randuri chiar comic in careu.

Steaua a jucat si in 10 oameni pe final, dupa ce Pintilii a luat al doilea galben in minutul 90.

Dupa acest egal, Steaua ramane la 3 puncte de Astra, liderul Romaniei, urmand ca saptamana viitoare presiunea sa fie si mai mare pe stelisti, care vor juca la Giurgiu meciul decisiv pentru titlu. Daca Steaua castiga, chiar si la egalitate de puncte cu Astra va avea avantajul meciurilor directe.

Pana la meciul de sambata, va exista si meciul de miercuri de la Astra, in returul semifinalelor de Cupa Ligii. In tur, Steaua castiga cu 1-0. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img