marți, 23 aprilie, 2024

Steaua Rosie Belgrad depune plangere pentru denunt calomnios, in cazul posibilului meci trucat cu PSG din Champions League

Distribuie:

Publicat:

Clubul Steaua Roşie Belgrad, acuzat că nu şi-a apărat corect şansele în meciul cu PSG din Liga Campionilor, a anunţat că va depune plângere la Paris pentru denunţ calomnios, informează lequipe.fr, informează News.ro.

"Nu există niciun element care să permită susţinerea acestor acuzaţii, care provin de la un denunţ anonim şi rău intenţionat", au precizat avocaţii clubului sârb, Eric Dupond-Moretti şi Antoine Vey, într-un comunicat, joi.

Campioana Serbiei speră ca plângerea, care va fi depusă în următoarele zile, să permită "identificarea şi sancţionarea persoanelor aflate la originea acestor acuzaţii false".

Cotidianul L’Equipe a scris, în urmă cu o săptămână, că autorităţile franceze, alertate de UEFA, au deschis o anchetă cu privire la o posibilă trucare a meciului Paris Saint-Germain – Steaua Roşie Belgrad, disputat în 3 octombrie, în Liga Campionilor.

Potrivit sursei citate, cu câteva zile înainte de meci, UEFA a primit semnale că un conducător al clubului sârb intenţiona, cu ajutorul unor complici, să parieze aproape cinci milioane de euro pe o înfrângere a propriei echipe la o diferenţă de cinci goluri.

La 3 octombrie, Paris Saint-Germain a învins, pe teren propriu, cu scorul de 6-1 (4-0), formaţia Steaua Roşie Belgrad, în etapa a II-a a Grupei C a Ligii Campionilor. Au marcat: Neymar '20 '22, '81, Cavani '37, Di Maria '42, Mbappe '70 / Marin '74.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img