marți, 19 martie, 2024

Steaua vrea decapitarea conducerii CCA dupa meciul cu Astra

Distribuie:

Publicat:

Clubul de fotbal Steaua Bucuresti a cerut demisia conducerii Comisiei Centrale a Arbitrilor, in urma arbitrajului de la meciul de miercuri cu Astra Giurgiu, pierdut cu 0-2, in etapa a 6-a a Ligii I, informeaza site-ul campioanei Romaniei.

“FC Steaua Bucuresti a solicitat, prin intermediul presedintelui Valeriu Argaseala, introducerea unui punct pe ordinea de zi a Comitetului Executiv, in care sa se supuna la vot demiterea membrilor Comisiei Centrale a Arbitrilor si scoaterea din arbitraj a brigazii de la partida cu Astra Giurgiu, in care echipa noastra a fost dezavantajata in mod evident”, scrie site-ul Stelei.

“In statistica fotbalului nu am intalnit ca intr-un meci oficial o echipa sa marcheze in mod valabil de trei ori, sa-i fie anulate toate si sa piarda acel meci cu 2-0. Este foarte greu sa gasesti o explicatie pentru acest lucru, este imposibil de cautat vreo explicatie. Cred ca trebuie sa luam pozitie, pentru a nu mai avea de-a face cu asa ceva. Ca atare, in aceasta dimineata am inaintat Federatiei Romane de Fotbal, prin intermediul Ligii Profesioniste de Fotbal, solicitarea clubului Steaua Bucuresti de a se include pe ordinea de zi a Comitetului Executiv de saptamana viitoare un punct prin care cerem explicit demisia Comisiei Centrale a Arbitrilor si excluderea din arbitraj a celor trei arbitri”, a declarat Argaseala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img