News Flash:

Stegarul din Piata Universitatii-ridicat de pe strada si internat la Spitalul de Psihiatrie

15 Iunie 2015
846 Vizualizari | 0 Comentarii
stegarul dac din capitala internat la spitalul de psihiatrie alexandru obregia 310206
Cezar Avramuta, cunoscut ca stegarul din Piata Universitatii, se afla internat la Spitalul Obregia, a declarat  directorul medical al institutiei sanitare, dr. Adela Magdalena Ciobanu.

"Vineri, in jurul orei 18,30, a fost adus in camera de garda pacientul Cezar Avramuta, de salvare si de politie. Echipajul de la salvare a notat si a precizat medicului de garda ca pacientul ar fi amenintat cu sinuciderea. De asemenea, au spus ca era agitat, exista procesul verbal al politiei si documentele de la salvare care atesta aceste lucruri. Medicul de garda a respectat prevederile legii 487 din 2002 reevaluata, pacientul fiind internat in concordanta cu prevederile acesteo legi. Legea prevede ca, in cazul in care medicul constata si i se spune ca un om are intentia de a a-si face lui rau sau celor din jur — in cazul acestui pacient s-a spus de catre martori ca era sa ar fi vrut sa se sinucida urcandu-se pe televiziune — medicul declanseaza internarea", a spus dr. Adela Magdalena Ciobanu.

Aceasta a precizat ca va fi convocata in regim de urgenta o comisie medicala in cazul pacientului.

"Noi, unitatea medicala, urmam procedura. O sa facem o comisie in regim de urgenta si o sa vedem. L-am preluat conform protocolului, procedurilor, adus de politie si de salvare. S-a urcat pe cladire si ameninta ca vrea sa se sinucida", a subliniat directorul medical al Spitalului Obregia.

In urma cu un an, Cezar Avramuta, cunoscut si ca "stegarul dac", un simbol al protestelor din Piata Universitatii din iarna anului 2012, s-a urcat pe un stalp din fata Parchetului General. El purta un steag si o pancarta pe care afisase un mesaj impotriva presedintelui de la acea vreme, Traian Basescu. La inceputul lunii, Avramuta a protestat, de asemenea, intr-un mod inedit, urcat pe copertina de la intrarea in Consiliul Superior al Magistraturii, cerand demisii in randul Justitiei in timp ce futura steagul Romaniei.

cezar avramuta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 24 queries | Mysql time :0.039669 (s)