vineri, 19 aprilie, 2024

Stirea bomba a zilei! La asta chiar nu se astepta nimeni: Adelina Pestritu a facut anuntul: e gravida! Cine e tatal copilului

Distribuie:

Publicat:

Fericire mare pentru Adelina Pestritu si iubitul ei! Cei doi indragostiti se pregatesc sa devina parinti pentru prima data. Anuntul a fost facut de bruneta chiar de ziua ei.

Adelina Pestritu a dat vestea cea mare chiar in ziua in care implineste 31 de ani! Vedeta a postat pe pagina personala de Instagram un mesaj prin intermediul caruia isi anunta prietenii virtuali ca urmeaza sa devina mamica pentru prima data.

Cu aceasta ocazie, bruneta a postat si prima poza cu iubitul si tatal copilului ei, Virgil Steblea.

”Dragii mei prieteni, varsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam sa-l primesc vreodata. Eu si iubitul meu, Virgil, suntem fericiti sa impartasim cu voi vestea ca vom deveni parinti. Fericirea noasta este cu atat mai mare cu cat in curand vom sarbatori si un an de relatie. Suntem coplesiti de emotii si abia asteptam sa treaca cele 6 luni ramase pana vom fi 3. Speram sa ne descurcam bine in rolul de parinti. #stebleavirgil ♥️ #firsttime #parents #love #family #us #bebe”, le-a spus Adelina Pestritu prietenilor ei virtuali.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img