vineri, 19 aprilie, 2024

Stirea despre Michael Schumacher face INCONJURUL lumii. Un medic rupe tacerea.

Distribuie:

Publicat:

tirea care face inconjurul lumii. Un medic a rupt tacerea si spune ce se intampla cu adevarat cu pilotul de Formula 1 dupa accidentul cumplit de acum aproape 5 ani. Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, a suferit pe 29 decembrie 2013, un accident la schi, iar de atunci se afla intr-o stare grava. Cu toate acestea, exista sperante.

Un cunoscut medic din Germania sustine ca starea fostului campion mondial s-ar putea imbunatati vizibil.

Un alt medic sustine admite ca nu se poate recupera complet
“Fanii ar trebui sa spere in continuare. Potrivit unui studiu realizat in Suedia, intre 30% si 40% dintre pacienti au redevenit constienti la patru ani de la accidente”, a explicat medicul Mark Obermann, citat de Express. Directorul Centrului de Neurologie din cadrul spitalului Asklepios, din Seesen admite insa ca nu poate fi vorba despre recuperare completa:

Schumacher a implinit 49 de ani. Vesti bune din partea medicilor: "Isi poate vedea copiii crescand!" 

“Multi isi pot reveni si isi pot vedea copiii sau nepotii crescand, ce planuri isi fac sau ce se intampla in cercul apropiat de familie si prieteni”. Famila tine secreta starea lui Schumacher. Ultimul anunt oficial a fost facut acum mai bine de un an, cand avocatul familiei a dat in judecata o revista care sustinea ca Schumacher poate sa mearga, a scris in urma cu cateva luni ziarul L’Equipe. Fosta sotie a politistul pedofil Eugen Stan a facut primele declaratii despre gestul socant facut de tatal copiilor sai. Barbatul a fost retinut luni de politisti.

“Sunt divortata de dansul de 3 ani. El si-a gasit pe altcineva. Nu am mai tinut legatura cu el. Eu sunt cu fetita. El a pastrat legatura cu fetita.

Nu foarte mult. Ea are 22 de ani. Nu s-a intamplat nimic. Toata familia e socanta. Are un singur copil, nu doi, asa cum s-a spus. Va dati seama ca m-a socat ce a facut. Imi este foarte rusine ”, a declarat femeia la Acces Direct. Reamintim ca pedofilul din Drumul Taberei care a abuzat doi copii in lift a fost identificat in persoana lui Eugen Stan, un barbat care activa de 10 ani la Politia Rutiera. In cadrul audierilor, el si-a recunoscut faptele, precizand insa ca nu a vrut sa le faca rau micutilor, ci doar sa ii pupe. Conform unor surse din ancheta, acesta este suspectat ca ar fi abuzat sexual o fata in 2012 si o alta in 2009.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img