vineri, 29 martie, 2024

Stresul divortului i-a afectat sanatatea Roxanei Ciuhulescu: «Am facut ulcer, dormeam doar cu pastile»

Distribuie:

Publicat:

Viata Roxanei Ciuhulescu este acum pe calea cea buna, dupa ce si-a gasit linistea in bratele celui de-al doilea sau sot, Silviu Bulugioiu, alaturi de care a devenit din nou mama, insa acum nu foarte mult timp, fosta prezentatoare tv a trecut prin momente de cumpana.

Stresul prin care a trecut in lunile premergatoare divortului de Mihai Ivanescu, in 2017, si-a lasat amprenta asupra starii de sanatate a Roxanei.

„A fost o problema de sanatate din cauza emotiilor prin care treceam. Am facut ulcer, sufeream de insomnii, nu dormeam decat daca luam pastile. Sincer nu mai aveam timp sa ma gandesc la mine, ma gandeam doar la copil. Am facut pshioterapie cu ea si am depasit foarte usor aceasta perioada. Ulcerul s-a rezolvat cu pastile, tratamente. Mai am perioade cand ma mai doare stomacul. M-am linistit, pur si simplu. Mama a suferit pentru mine si s-a bucurat alaturi de mine, cand am trait momente frumoase”, a povestit Roxana Ciuhulescu la Antena Stars.

"Am avut un divort elegant, la notar"

Viata Roxanei s-a schimbat radical destul de repede dupa ce a incheiat socotelile cu tatal fetitei sale. Nici ea nu s-ar fi asteptat ca in calea ei sa apara atat de repede barbatul care i-a devenit sot si care a facut-o din nou mama, Silviu. Era pregatita sa mearga mai departe, insa viteza cu care viata ei s-a redresat a luat-o chiar si pe ea prin surprindere, iar in octombrie 2018 a imbracat din nou rochia de mireasa.

Despre divortul de acum un an si jumatate, Roxana Ciuhulescu a dat cateva detalii doi, marturisind ca a gasit in fostul sot o persoana care nu a agreat vreun scandal in presa si care a fost de acord ca despartirea legala sa se desfasoare cu eleganta.

"Pana la momentul dezvaluirii ca am divortat, toata lumea stia ca suntem ok. Adevarul e ca nu ne dorim sa ne expunem atat de mult viata personala. (…) Am asteptat sa vina vacanta de vara, pentru ca Ana sa nu fie intrebata de colegi si sa nu o tachineze, pana atunci discutaseram de cateva luni de divortul care urma. Dupa ce a intrat Ana in vacanta, cred ca a mai durat o saptamana si s-a pronuntat si divortul. A fost elegant, la notariat, nu am vrut circ nici eu, nici el, nu ne caracterizeaza circul".

Fiica Roxanei din prima casatorie ii spune tata lui Silviu

Un pas care a apropiat-o indiscutabil de cel care i-a devenit sot a fost faptul ca fiica sa, Ana, a reactionat foarte bine la aparitia lui in viata lor.Ba mai mult, s-a simtit atat de bine alaturi de el, incat la scurt timp a inceput sa-i spuna tata. Nu la fel de incantata a fost cand a aflat ca va devenit sora, insa norii s-au risipit rapid, iar micutul Cezar este acum mereu in preajma Anei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img