vineri, 26 aprilie, 2024

Strigatul disperat al unei prezentatoare TV din Romania: „Cu media 9.83, Madalina mea a luat doar MENTIUNE”. Care e MOTIVUL CIUDAT

Distribuie:

Publicat:

Daca in majoritatea scolilor 9.83 aduce, automat, coronita si Premiul 1, iata insa ca, in anumite institutii de invatamant din Romania, aceasta medie finala nu este recompensata decat cu… Mentiune!

Acesta este cazul fiicei Magdalenei Rus. „Cu media 9,83 Madalina mea a luat doar Mentiune. Din partea mea a print insa coronita si Diploma de copil intelept, cu media 10. Cand am vazut ca notele de 9 sunt prea multe ne-am asezat la masa si am incercat sa vedem ce e de facut. I-am explicat ca va avea medii de 9 nu doar FB-uri cum a fost obisnuita. O varianta era sa invete mai mult si asta presupunea sa nu mai petreaca timp in natura cu prietenul ei Andrei si cu Kim in timpul saptamanii. Am pus pe hartie , costuri si beneficii. Concluzia a fost ca pentru 3 minute de mandrie nu renuntam la un an de bucurie. Am acceptat si ne-am asumat asta amandoua. Pentru noi s-a dovedit a fi o alegere buna, pentru cei mai ambitiosi si mai orgoliosi alegerea ar fi fost in favoarea invataturii. Eu va invit sa va cunoasteti copiii si sa-i sustineti. Lasati-i sa se bucure, ca adulti vor alerga mereu dupa bucurie si degeaba „, a scris Magdalena pe Facebook.

Magdalena Alexandra Rus este prezentatoare TVR3, presedinte al asociatiei „Vreau sa traiesc liber”, director comercial al Radio FIR Dej si director-programe al proiectului „Toti copiii azi zambesc”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img