News Flash:

Subprefectul judetului Vaslui le cere primarilor sa ia masuri urgente pentru ca oamenii sa nu mai moara in beciuri ”pentru 20 de litri de vin”

11 Octombrie 2016
1427 Vizualizari | 0 Comentarii
Subprefectul de Vaslui, Mircea Gologan, le-a cerut primarilor din judet, la o intalnire pe care a avut-o, joi, cu acestia, sa ia de urgenta masuri pentru ca oamenii sa nu mai moara in beciuri din cauza fermentatiei mustului. Solicitarea a fost facuta dupa ce o persoana si-a pierdut viata, iar alte sase au ajuns la spital, in ultimele zile, din cauza intoxicatiei cu monoxid de carbon.

Primarii din Vaslui au fost somati, in cadrul unei sedinte desfasurate, joi, la sediul Politiei Judetene, sa intervina la nivelul comunitatilor pentru a preveni aparitia intoxicatiilor cu monoxid de carbon rezultate in urma fermentatiei mustului.

In acest sens, subprefectul Mircea Gologan le-a cerut edililor sa informeze populatia asupra riscurilor majore la care se expun atunci cand intra in beciurile locuintelor unde se afla butoaiele cu vinul aflat in procesul de fierbere.

”In ultima perioada, s-au inregistrat foarte multe cazuri de persoane care coboara in beciuri si au suferit intoxicatii cu monoxid de carbon, unele fara a mai putea fi salvate. De aceea, va solicit sa dati dispozitii la sefii serviciilor locale pentru situatii de urgenta sa afiseze la avizierele primariei si in alte locuri publice acele masuri ce trebuie luate de catre populatie pentru a preveni producerea unor tragedii. Este pacat sa pierdem vieti omenesti pentru 20 – 30 de litri de vin”, a declarat subprefectul Mircea Gologan.

Numai in ultimele zile, in judetul Vaslui o persoana a murit si alte sase au ajuns la spital in urma intoxicatiei cu monoxid de carbon rezultat in urma fermentatiei mustului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0687 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012470 (s)