vineri, 29 martie, 2024

Substante anabolizante ascunse in bagaje, depistate in Vama Albita

Distribuie:

Publicat:

In P.T.F. Albita, echipa comuna de control formata din inspectori vamali si politisti de frontiera a descoperit, ascunse in bagajele personele ale unui cetatean roman, 300 de comprimate cu substanta inclusa in lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104/2008.

In dimineata zilei de joi, 22 iunie , in jurul orei 02.30, la Punctul de Trecre a Frontierei Albita / judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru a intra in tara, cetateanul roman Ivan D., in varsta de 26 de ani, conducand un autoturism inmatriculat in Marea Britanie.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului si persoanei, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din lucratori vamali si politisti de frontiera au descoperit, ascunse in bagajele personale ale lui Ivan D., in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 300 comprimate de Danabol, substanta inclusa in lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104/2008.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii substantelor anabolizante descoperite si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare totala de 33.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img