sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Substante anabolizante ascunse pe corp, depistate la Albita-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Echipa comuna de control din Punctul de Trecere a Frontierei Albita a descoperit ascunse pe corpul a doi cetateni romani, pasageri intr-un autocar,  17.475 comprimate si 11 fiole de substante incluse in lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104/2008.

Duminica,4 decembrie, in jurul orei 03.30, la Punctul de Trecere a Frontierei  Albita s-au prezentat pentru a intra in tara, calatorind ca pasageri intr–un autocar inmatriculat in R. Moldova,  George T., in varsta de 30 de ani si Razvan N., in varsta de 35 de ani, ambii cetateni romani.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autovehiculului si pasagerilor, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din lucratori vamali si politisti de frontiera a descoperit ascunse pe corpurile  celor doua persoane, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 17.475 comprimate de Stanover, Methandienone, Napobim,  Chlordehydromethyltestosterone si 11 fiole de Testosterona, substante incluse in lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104/2008.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii substantelor anabolizante descoperite si sanctionarea contraventionala a persoanelor  in cauza cu amenzi in valoare totala de 66.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img