marți, 19 martie, 2024

SUCCES INTERNATIONAL! UN BARLADEAN INVIDIAT DE BĂRBAȚII DIN INTREAGA LUME – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Motiv de mandrie pentru părinți dar si pentru urbea nostru! Un tânăr barladean, Cezar Constantine , cunoaște gustul succesului după ani de munca. Cel mai nou triumf este apariția acestuia in ultimul videoclip al reginei muzicii latino, Thalia. Lansat pe data de 5 Iunie acesta are pe canalul muzical YouTube ,in doar o luna, tanarul a devenit unul dintre cei mai discutati si admirati barbati in intreaga lume, in mod special in Statele Unite, datorita succesului muzical reputat la scara mondiala cu “ No Me Acuerdo”, un nou hit al celebrei Thalia. Filmuletul in care Cezar Constantin, devenit Constantine, aratosul actor de doar 28 de ani, joaca rolul iubitului faimosei soliste mexicane Thalia a batut reale recorduri de popularitate, fiind aproape de a atinge 140 milioane de vizualizari Youtube.

Sucesul 'No Me Acuerdo' (Thalia& Natti Natasha) este, in acest moment, una dintre cele mai bine difuzate melodii pe continentul american.

Cezar Constantine s-a născut în Bârlad, în 1989, iar de la 8 ani se află în Statele Unite. A studiat actoria la Media Performance Institute din Boston, apoi ‘Film and Commercial Acting’ (Shetler Studios) și celebra Academie ‘Stella Adleer Studio’ of Acting din New York.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img