vineri, 19 aprilie, 2024

Succes total pentru tichetele de vacanta: peste 200 de milioane de euro in 2018

Distribuie:

Publicat:

Industria turismului a beneficiat în 2018 de utilizarea tichetelor de vacanță în valoare de peste 200 de milioane de euro. Informația apare chiar la specialiștii din industria tichetelor care dețin cifrele exacte ale utilizării acestora. Astfel, managerul de vânzări la nivel național de la Sodexo România, Cătălin Cojocaru, anunță pe contul său de socializare că ”în România anului 2018 s-au emis vouchere de vacanță în valoare de cca 1.000.000.000 lei, adică peste 200 milioane Euro”.

Cojocaru prezintă și felul în care firmele din piață au reușit să implementeze folosirea voucherelor de vacanță, lider de piață fiind Sodexo cu 65 la sută din totalul tichetelor de vacanță, după ce echipa managerului a semnat mii de contracte cu unitățile turistice în câteva luni, încurajând astfel operatorii din turism să ofere servicii turistice pe bază de tichete.

Valoarea unui tichet de vacanță este de 1450, valoarea acestuia rămânând neschimbată și pentru anul 2019, când se așteaptă că piața acestora să fie și mai ofertantă pe măsură ce noi unități turistice vor accepta utilizarea lor de către clienți.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img