marți, 16 aprilie, 2024

Sucul de ridiche neagra curata articulatiile, colecistul si sistemul limfatic de saruri si reziduuri

Distribuie:

Publicat:

Excesul de proteine animale dauneaza grav articulatiilor si nu numai. Ca urmare a digestiei alimentelor bogate in proteine animale, in organism apar cantitati mari de acizi. Acesti acizi formeaza impreuna cu calciul compusi cristaloizi, toxici si insolubili.

Procesul este lent si dureaza ani buni, iar cei mai multi dintre noi nu de dam seama de nocivitatea acestor toxine decat prea tarziu, atunci cand incep sa apara durerile de articulatii. Pentru a curata articulatiile de aceste saruri si alte reziduuri puteti apela la ridichea neagra.

Sucul de ridiche neagra dizolva foarte bine mineralele din articulatii, dar si dincanalele biliare, vezicula biliara, rinichi, vezica urinara.

Pentru aceasta spalati 10 kg de ridiche neagra si, fara sa-i curatati de coaja, stoarceti sucul, aproximativ 3 kg. Pastrati sucul in frigider, iar tescovina amestecati-o cu miere in proportie de 300 g de miere (500 g zahar) la 1 kg de tescovina, adaugand zer. Totul se pastreaza la cald, intr-un borcan sub teasc, pentru a evita mucegaiul.

Administrati cate o lingurita de suc la o ora dupa masa. Daca nu veti avea senzatii de durere in regiunea ficatului, puteti majora treptat doza de la o lingurita pana la doua si in sfarsit, pana la 100 g.

Sucul de ridiche neagra este un produs cu un puternic efect colagog. Daca in canalele biliare sunt multe saruri, trecerea bilei este dificila, din cauza aceasta apar senzatii de durere. Puneti termoforul pe regiunea ficatului, faceti bai fierbinti.

Daca durerile sunt suportabile, este necesar sa continuati procedura, pana cand veti termina sucul. De regula, durerile se fac simtite numai la inceputul procedurii; pe parcurs totul se normalizeaza. Sarurile se elimina neobservat, insa efectul curatarii este imens. Se recomanda sa efectuati procedurile de 1-2 ori pe an, respectand pentru aceasta perioada dieta fara sare, evitand produsele picante si acide.

Cand terminati de baut sucul, incepeti sa consumati tescovina, care pana atunci se va inacri: in timpul mesei, cate 1-3 linguri, pana cand o veti termina. Aceasta procedura fortifica in mod deosebit tesutul pulmonar si sistemul cardio-vascular.

Aceasta terapie functioneaza ca un elixir al tineretii. Cei care au incercat-o au declarat ca s-au simtit mai tineri si mai energici. Durerile de mijloc, cele din membrele inferioare si superioare si muschi au disparut complet.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img