joi, 25 aprilie, 2024

Sucul natural care scade tensiunea si colesterolul

Distribuie:

Publicat:

Sucurile naturale sunt extrem de benefice pentru organismul uman, fiind recomandate pentru persoanele de orice varsta care vor sa aiba o alimentatie sanatoasa. Este foarte important ca atunci cand faceti sucuri de fructe si legume sa le combinati in mod inteligent si sa utilizati un storcator cu presare la rece, pentru a nu distruge ezimele.

Exista nenumarate combinatii sanatoase care aduc foarte multe beneficii corpului tau, iar pe langa asta sunt si foarte gustoase. Astazi vorbim despre un suc minune care scade colesterolul si tensiunea arteriala. Tot ce trebuie sa faci este sa combini un castravete cu 4 tulpini de telina si sucul de la jumatate de lamaie. Va rezulta un suc gustos si foarte hranitor, recomandat de foarte multi nutritionisti si medici pentru pacientii care sufera de boli cardiovasculare.

Telina este o planta cu numeroase proprietati vindecatoare, extrem de bogata in vitamine, enzime si substante aromatice complexe care se asimileaza usor in organism si contribuie la buna functionare a acestuia. Daca iti doresti un suc detoxifiant acest este perfect, deoarece favorizeaza eliminarea toxinelor si a substantelor nefolositoare corpului tau. Tine cont de faptul ca sucul din tulpina telinei este mai activ decat cel din radacina, asa ca ai mare nevoie de el.

Lamaia este bogata in vitamina C si alti antioxidanti importanti, contribuind la anihilarea radicalilor liberi si stimuland sistemul imunitar. Te ajuta sa iti cureti vasele de sange si iti da pofta de mancare. Castravetele este bogat in apa si nutrienti esentiali care combat colesterolul tau si scad trigliceridele. Cercetatorii spun ca acest suc poate sa scada colesterolul cu pana la 8 procente, daca este consumat in mod regulat. Tine cont de faptul ca nu trebuie sa mananci nimic dupa ce bei un pahar din aceasta bautura minune, daca vrei ca ea sa aiba efectul scontat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img