miercuri, 24 aprilie, 2024

„Suleiman” din Piata Husi a furat un autoturism a unui fost politist din municipiu

Distribuie:

Publicat:

Individul poreclit „Suleiman”, un hamal din Piata Agroalimentara Husi, domiciliat in comuna Alexandru Vlahuta, judetul Vaslui, a fost retinut de catre politistii din cadrul Politiei Municipiului Husi – Biroul Investigatii Criminale, pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Politistii din cadrul Politiei Municipiului Husi – Biroul Investigatii Criminale  – au probat activitatea infractionala a unui barbat de 28 de ani, banuit de comiterea infractiunilor de infractiunilor de furt calificat si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

In urma cercetarilor efectuate,  politistii huseni au stabilit faptul ca, in ziua de 29 martie , barbatul a gasit in zona centrala a municipiului Husi, judetul Vaslui, o cheie de autoturism pe care si-a insusit-o. Noaptea urmatoare, in jurul orei 23.30, s-a deplasat in zona in care a gasit cheia, si folosindu-se de telecomanda cu care era prevazuta, a identificat autoturismul de la care provenea, care era parcat pe bulevardul 1 Mai si l-a sustras.

 Desi nu poseda permis de conducere, acesta a condus autoturismul pe drumurile publice din municipiul Husi, dar si pe drumul european DE 581. Pe fondul lipsei de experienta in condus, barbatul banuit a pierdut controlul directiei de deplasare, provocand avarii autoturismului. Ulterior, acesta a abandonat autoturismul sustras, pe drumul european DE 581, intre localitatile Tirzii si Oltenesti, judetul Vaslui.

In urma cercetarilor efectuate in cauza si a probatoriului administrat, in ziua de 1 aprilie a.c., impotriva barbatului a fost luata masura retinerii pe o perioada de 24 de ore, ulterior, fata de barbatul de 28 de ani fiind dispusa masura arestarii preventive pentru 30 de zile de catre Judecatoria Husi.

Cercetarile sunt continuate in vederea probarii intregii activitati infractionale a barbatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img