sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Suma exorbitanta pe care Lena Headey a primit-o pentru ultimul sezon ”Urzeala tronurilor”

Distribuie:

Publicat:

Patru dintre actorii serialului ”Urzeala tronurilor” au castigat cate un milion de dolari pe episod, iar una dintre actrite a primit un salariu cu sapte cifre pentru o aparitie de mai putin de 30 de minute pe ecran. 

Ultimul sezon al serialului-fenomen ”Urzeala tronurilor” se va sfarsi duminica seara. Productia fantastica are cinci actori principali –  Lena Headey (Cersei Lannister), Kit Harington (Jon Snow), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Peter Dinklage (Tyrion Lannister) si Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), acestia incasand sume uriase pentru rolurile lor.

In mod surprinzator, Lena Headey, interpreta reginei malefice Cersei, abia a aparut in cel de-al optulea sezon, inainte de moartea personajului sau, in episodul 5, insa acest lucru nu i-a afectat nicidecum salariul. De fapt, castigurile ei pe minutul de aparitie pe micul ecran sunt de-a dreptul impresionante.

Sezonul 8 dureaza 432 de minute, iar Headey a aparut in aproximativ 25 de minute de-a lungul a trei episoade.

Salariul acesteia, pentru sezonul final, este in jur de 1,2 milioane de dolari pe episod, la fel ca si ceilalti patru actori principali, conform The Hollywood Reporter.

In alta ordine de idei, Lena Headey a castigat 48.000 de dolari pentru fiecare minut in care a aparut pe micile ecrane si insasi actrita a marturisit, intr-un interviu recent, ca nu a lucrat atat de mult la ultimul sezon din ”Urzeala tronurilor”, in comparatie cu celelalte sezoane. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img