vineri, 19 aprilie, 2024

Suma fabuloasa pe care o va incasa Stefan Banica jr. de Revelion

Distribuie:

Publicat:

Stefan Banica jr. este unul dintre cei mai indragiti cantareti din Romania, motiv pentru organizatorii de evenimente sa il solicite in permanenta la concertele speciale.

Daca in timpul anului, vedeta incaseaza bani buni din concerte, intrucat doar pe o presatatie castiga 11.000 de euro, ei bine, in seara de Revelion, conturile sale se rotunjesc serios.

“Banica jr. se numara printre cei mai bine platiti artisti, la egalitate cu Delia sau Carla’s Dreams! Insa, de Anul Nou, el face diferenta, si, astfel, sumele incep sa creasca! Drept dovada, la unul din show-urile sale de la finalul lui 2017, cel de la Palatul Parlamentului, cantaretul va lua in jur de 25.000 de euro, bani cu care isi va face bugetul in 2018”, au dezvaluit persoane din preajma lui Stefan.

Interpretul de muzica populara Gheorghe Tuda ar avea probleme cu actuala iubita, pe care ar fi dat-o afara din casa.

Gheorghe Turda, la al carui concert pe care l-a sustinut de curand a fost mare scandal, traieste o poveste de dragoste cu o femeie pe nume Maria, pe care o cunoaste inca din tinerete.

Gheorghe Turda, care a avut o relatie si cu mama prezentatoarei de televiziune Alina Puscas, este acum in centrul unui nou scandal. Potrivit wowbiz.ro, interpretul de muzca populara ar fi dat-o afara din casa pe actuala sa prietena.

“Pe Maria o stiu din tinerete, de cand eram colegi la “Rapsodia Romana”. Tin minte ca la vremea respectiva chiar am curtat-o o perioada de timp. Din pacate, s-a casatorit cu un barbat mult mai in varsta decat ea si totul s-a terminat! Insa, in urma cu 2-3 ani, omul a decedat. Asa am ajuns sa ne acordam o noua sansa! Totul se intampla in urma cu un an si jumatate! A fost frumos, dar, acum, s-a schimbat situatia. Nu este insa adevarat ca as fi dat-o afara din casa. Cine spune una ca asta nu ma cunoaste. Eu nu sunt omul care sa se comporte asa cu o femeie. La mine ea venea din cand in cand. Avea casa ei, de fapt locuintele ei, asa ca nu aveam de unde sa o dau afara. A fost o experienta, o incercare, iar daca nu a functionat, asta e, mergem inainte”, a declarat Gheorghe Turda pentru sursa mai sus-mentionata.

“Personal, eu nu am ce sa-i reprosez ei. Ea este bolnava, are o sumedenie de alte probleme. Din respect si pentru ca vreau sa o ajut, nu voi vorbi insa despre asta. Am ramas in relatii bune, zic eu, si voi continua sa o ajut atat cat pot. Ea are unele probleme emotionale, care se manifesta prin schimbari bruste de comportament pe care eu nu le inteleg. Nu stiu de ce face asa, asta incerc sa aflu alaturi de fiul si nora sa. Sanse de impacare intre noi exista, da! De ce sa nu existe?! Eu sunt un om deschis”, a mai spus artistul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img