marți, 19 martie, 2024

Suparare mare pentru intreprinzatorul barladean! Autoritatile locale nu s-au prezentat cu protocolul! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce vineri, 16 Noiembrie,  aratam cum se “ fac ploile” in Primaria Barlad pentru organizarea unui spectacol ce trebuia sa tina trei zile , autoritatea publica s-a sucit! In sedinta deindata nu a mai fost prezentat niciun contract de colaborare intre acestia si Cozma Cristian!

Hocus-pocus cu afisul! Acum apare pe pagina Primariei si la cateva ore, dispare! Ba chiar si declaratiile oficiale devin hilare! Dupa ce s-a grabit investitorul sa faca afisele( adica fara nicio aprobare conform informatiilor primite) am aflat ca urmeaza sa fie supus votului consilierilor proiectul de colaborare. Dar surpriza, vineri acestia nu aveau nimic la mapa in legatura cu organizarea spectacolului .
In schimb, intreprinzatorul barladean, nervos si suparat, a contactat reporterul “ Buna ziua, Vaslui” acuzandu-l de interese ascunse. Iata ce ne scrie Cozma Cristian: “Frumos articol ati incercat vreodata sa faceti ceva pentru  Barlad . Eu ma retrag si va rog mult nu lasati Barladul  fara spectacol . Organizati-l dumneavoastra. Va multumesc!

Cand intram in sedintele de consiliu si ma luptam cu primarul si consilierii n-am  vazut nici un jurnalist de la Barlad sa publice ceva despre mine.

Si unde era crima ca aratam la barladenii posibilii artisti la un presupus spectacol.

Scrieti si despre faptul ca nu cititi mesajele oamenilor atacati de Dvs.
Eu in afara de munca multa nu castigam nimic decat satisfactia unui spectacol frumos.
Spor la activitate si la articole defaimatoare.
Poate doar criticam oameni castigati ceva bani
Va stiti care sunteti si ce regii faceti. De asta Barladul  este aici mai mergeti cu uratul de sarbatori ,nenea Titi va asteapta cu piscoturi. Cand urati unde era legea  doamnelor jurnaliste. Cand organiza cel de la Bucuresti  unde erati jurnalistilor cu studii”.
Asadar, conform declaratiilor lui Cozma se pare ca afisul a fost tiparit doar pentru un presupus spectacol, dar totusi de ce a fost publicat de Primaria Barlad? Ce “ploi” am stricat de s-a nascut atata suparare?
Iar pentru distinsul agent economic , Cristian Cozma, il informam ca nu am fost niciodata la urat la nea Titi, am scris despre firma din Bucuresti la vremea respectiva, ba chiar am evocat si cand ati fost ales sa organizati evenimentul din toamna! Fara sa va cerem un leu pentru publicitatea oferita in mod gratuit!

Primaria si Consiliul Local Barlad pe un afis “ ratacit”.

Cu alte cuvinte, autoritatea locala barladeana” s-a spalat pe maini” cu acest afis si a aruncat pisica in ograda afaceristului. Numai ca, ciudat, aceeasi reprezentanti nu fac caz de faptul ca doua institutii oficiale apar pe un afis, fara a li se fi cerut acordul! Situatia seamana cu cea de la AFI de anul trecut cand, iarasi sunt trecuti fara sa fie intrebati. Dar culmea, nici nu fac nicio plangere catre institutiile statului pentru folosirea de insemne oficiale.
Ce ar putea sa insemne toate acestea? Un posibil scenariu ar fi ca cele doua parti ( reprezentantii Primariei si agentul ecooomic barladean) s-au inteles din vreme asupra evenimentului( nu poti aduce pe ultima suta de metri atatia cantareti). Dovada sta in videoul de promovare( 3 nov) a lui Connect-R care mediatiza acest lucru. Agentul economic a trimis catre Primaria Barlad afisul pentru a-si da ok-ul asupra acestuia. Un functionar publica hartia fara sa isi puna intrebarea daca e legal. Jurnalistul “ Buna ziua, Vaslui” vede acest lucru, suna pentru explicatii pe care le si primeste. Moment in care, probabil ,primarului Boros i se aduce la cunostiinta de aceasta sarbatoare. Afisul se retrage subit, urmeaza o alta declaratie pentru “ Buna ziua, Vaslui” iar consilierii nu primesc nimic pentru a vota!

Intreprinzatorul ramane cu “ presupusul spectacol” asa cum a declarat chiar el si cu o mare suparare: nu a putut sa aiba satisfactia unui frumos eveniment! Pe cuvant de onoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img