sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Super distractie la Ziua Comunei Vetrisoaia: totul s-a incheiat cu un foc de artificii – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Duminica, 20 august, a avut loc, pentru al doilea an consecutiv, Ziua Comunei Vetrisoaia. Administratia condusa de primarul Corneliu Stinga, impreuna cu Consiliul Local, a reusit sa organizeze un eveniment frumos, conditiile meteo fiind excelente anul acesta. Festivitatea s-a bucurat de prezenta prin rotatie, conform estimarilor autoritatilor, a aproximativ 2.000 de persoane.

Programul artistic a inceput in jurul orei 18:30, imediat dupa discursul primarului Corneliu Stinga. Pe scena din Vetrisoaia a debutat trupa “Haiducii” din Republica Moldova. Dupa momentul fratilor din Basarabia, a urmat Ansamblul Folcloric “Floricica de pe Prut”, care si-a etalat noile porturi populare, primite in urma cu doar cateva zile. Rand pe rand, pe scena au urcat nume precum: Cosmina ADAM, Claudia MARTINICA, Lorena Ioana POPA, Alexandra APETREI, BUZNEA IUSTINA.

Cei care au incins atmosfera la maxim  au fost artistii SERENA si Emil LASSARIA cu CAITLYN. Spectacolul a fost inchis de nimeni altul decat indragitul artist F. CHARM, care a extaziat publicul cu melodiile lui.

Intreaga festivitate s-a incheiat odata cu grandiosul foc de artificii, care a durat minute bune.

 “A fost un eveniment reusit, iar pentru acest lucru vreau sa le multumesc, in primul rand, sponsorilor nostri si oamenilor din administratia locala, care s-au mobilizat si au lucrat exemplar pentru buna desfasurare a lucrurilor. Din fericire, si vremea ne-a fost prielnica. Ne-am distrat impreuna timp de cateva ore. Ne propunem sa facem din prima duminica de dupa sarbatoarea Adormirea Maicii Domnului, din fiecare an, un obicei de a ne intalni cu totii aici, in vatra stramoseasca. O sa ma straduiesc ca, de la an la an, evenimentul sa ia amploare, pentru ca fiicele, fiii si oamenii comunei noastre merita. Vreau sa le multumesc tuturor pentru participare si ii asigur ca ne vom revedea si in vara anului 2018“, a declarat Corneliu Stinga, primarul comunei Vetrisoaia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img