marți, 16 aprilie, 2024

Super-imagini cu rebelul Cristi Mitrea & fiul pe care il are cu Andreea Mantea

Distribuie:

Publicat:

Daca in ring este un adevarat gladiator, Cristi Mitrea se transforma intr-un veritabil mielusel atunci cand se afla in preajma fiului sau si al Andreei Mantea, David. Chiar daca nu mai formeaza un cuplu, cei doi parinti au cazut de acord sa-l creasca impreuna pe cel mic.

Zilele trecute, paparazzi l-a intalnit pe Cristi Mitrea pe terasa unei cafenele de fite din zona Floreasca a Capitalei. A fost locul unde Cristi a ales sa petreaca mai multe ore cu fiul sau, David, dar si cu cativa prieteni apropiati. Printre ei s-au numarat fiul celebrului actor George Mihaita, prietenul si antrenorul sau Tudor Mihaita, precum si sotia acestuia.

Imbracat lejer, sportivul s-a implicat total in activitatile fiului sau. La un moment dat, dupa ce David si-a gasit un patruped drept partener de joaca, Cristi Mitrea s-a ridicat de pe scaun si a intrat in jocul micutului.

Mai mult decat atat, pentru ca tabloul parintelui perfect sa fie complet, nici atunci cand un apel telefonic i-a intrerupt distractia, Cristi Mitrea nu a putut sa stea departe de baietel. Barbatul l-a mangaiat usor pe crestet si a stat in permanenta langa copil.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img