marți, 23 aprilie, 2024

SUPER TRUPE LA” ZILELE CULTURALE ALE BARLADULUI” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Simpozioane, dans, cantec si voie buna – acestea sunt doar cateva dintre surprizele pregatite de autoritatea locala barladeana pentru „ Zilele Culturale ale Barladului”. 
Acestea se vor desfasura in perioada 12-21 mai. Manifestarile incep vineri , 12 mai, la ora 9.30, cu deschiderea Festivalului judetean de dans „Ritmurile tineretii”, gazduit la Casa de Cultura „George Tutoveanu”. La ora 10.30,  Muzeul  „Vasile Parvan”va fi gazda  si deschid sesiunea anuala de comunicari stiintifice. La ora 16.00, sala mica a Cinematografului „Victoria” va gazdui Simpozionul international „Provocari si solutii pentru un mentor eficient”, organizat de Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” Barlad. Prina seara se va incheia la ora 20.30, la Pavilionul Expozitional „Marcel Guguianu” unde va avea loc un recital de vioara sustinut de artistul Radu Ropotan.
 
Sambata,13 mai, de la ora 10.00, este programat  simpozionul  dedicat Smarandei Braescu, prima femeie parasutist din tara si campioana mondiala la parasutism .  Manifestarea va avea loc la Centrul de Primire In Regim de Urgenta  pentru Copilul Abuzat, Neglijat si Expoatat, aici fiind  programata dezvelirea unei placi comemorative a acesteia. De la ora 11.00, Centrul „Mihai Eminescu” va gazdui dezbaterea literara” Poezia tinutului natal”, iar de la 12.00, la Muzeul „Vasile Parvan” va avea loc vernisarea expozitiei personale de grafica „ Valori”, apartinand profesorului Valentin Stoian. O ora mai tarziu, in zona centrala a Bulevardului Republicii va fi inchisa traficului, deoarece va avea loc o noua editie a Concursului Interjudetean de Educatie  Rutiera  si Karting scolar „Trofeul Barladului”. Ziua se va incheia la ora 19.00, cu un concert sustinut de trupa „Amadeus”.   
Surprizele pregatite de autoritati nu se opresc aici. Silvia Dumitrescu, Provincialii si Voltaj sunt cei care ii vor incalzi pe barladeni. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img