News Flash:

Super-veste! Acum puteti folosi Facebook fara Internet. Ce trebuie sa faceti!

31 Decembrie 2015
1308 Vizualizari | 2 Comentarii
Probabil stiti ca aplicatia Facebook pentru Android si iOS consuma multi megabytes de internet pe telefonul mobil.

Initiativa companiei Facebook a fost luata din 2010, pentru a permite utilizatorilor sa acceseze reteaua sociala, complet gratuita si anume fara costul de transmitere a datelor pe Internet.

Este vorba despre proiectul de Facebook Zero, care este proiectat pentru tarile in curs de dezvoltare. Cu ajutorul acestui proiect, multi oameni din intreaga lume pot astfel sa acceseze Facebook in mod gratuit de pe telefonul mobil.

Ce trebuie sa faci?

Inainte de a scrie adresa facebook.com in browser-ul mobilului dumneavoastra, trebuie sa adaugati 0. Intreaga adresa arata astfel: www.0.facebook.com.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Mihai  | #4091
Lucru de acasa pe calculator. 100-285 de euro lunar! Cautam persoane care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time. Domeniul, publicitate online pentru piata americana de carti electronice.

Necesita :
- calculator
- conexiune internet
- cunostiinte minime pc
Pentru mai multe detalii, contactati unul dintre membrii echipei, la una dintre adresele de email: deaconu0mihai@yahoo.com
Mihai  | #4094
Cum poti face bani online! Super-ocazia care nu trebuie ratata! Primesti GRATUIT un curs online care iti explica simplu, clar si rapid cum poti face bani online! Citesti usor si inveti pas cu pas cum poti face bani online! Cand vrei si tu acest senzational curs online, cere informatii la adresa de email:mihaisidianapavel@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0855 (s) | 35 queries | Mysql time :0.026565 (s)