vineri, 19 aprilie, 2024

Surpriza: cu cine se iubeste Rebecca, fiica Anamariei Prodan

Distribuie:

Publicat:

Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan, iubeste nebuneste si nu ezita sa arate tuturor acest lucru. Toata familia stie de existenta lui David, se inteleg foarte bine, se poate spune ca face parte din familie.

Tanara posteaza pe retelele de socializare diferite imagini, in care apare alaturi de iubitul ei. David are aceeasi varsta ca si ea si locuiesc amandoi in Italia. "M-am mutat in Milano, acum o luna, doua. Imi place si in America, dar imi place si in Milano. Nu-mi place sa zic cati bani ne da mama, e treaba noastra.

Am iubit. E din Romania. Locuieste la Monaco, face facultate acolo. Il cheama David si are 19 ani. Suntem impreuna de 2 ani jumatate. Mama il place foarte mult. E putin mai inalt ca mine. Ne-am cunoscut in Romania. Avem 19 ani, nu ne-am gandit la casatorie. Ma duc si eu la el, vine si el la mine", declara fiica impresarei in urma cu un an.

Rebecca ar vrea sa devina avocat, insa pentru moment are succes pe podiumul de moda. Desi apar in toate emisiunile alaturi de mama lor, fetele Anamariei Prodan nu locuiesc cu ea. Rebecca (17 ani) si Sarah (16 ani) stau cu tatal lor, fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu, de care impresara a divortat in 2006.

Rebecca, fiica Anamariei Prodan, a dat lovitura

Anamaria Prodan este mama a trei copii, are doua fete din prima casatorie si un baiat cu actual sot, Laurentiu Reghecampf. Daca Sarah iubeste sportul si face performanta peste hotare, Rebecca, fiica cea mare este model si face furori sa prezentarile de moda.

Rebecca a fost la Paris, unde a defilat pentru casa de moda Dolce&Gabanna. Impresara se mandreste cu reusitele fiicelor sale si impartaseste bucuriile sale cu prietenii virtuali. "Mandra de fiica mea, Rebecca. DOLCE GABANNA SHOW ALTA MODA December 2018 IN MILANO", a scris impresara la imaginile postate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img