marți, 16 aprilie, 2024

Surpriza la “Puterea dragostei”, sezonul 2. Fiul lui Nelson Mondialu’ face parte din noii concurenti. Cum arata Livian

Distribuie:

Publicat:

Dupa un weekend intens, in care au fost alesi castigatorii primului sezon “Puterea Dragostei”, Bogdan Mocanu si Bianca Comanici, astazi, la Kanal D, s-a dat startul celui de-al doilea sezon al show-ului matrimonial. Opt fete si opt baieti s-au intalnit astaazi, in Casa “Puterea Dragostei”. Din primul sezon, au reintrat in cursa cautarii iubirii doua fete si doi baieti: cei doi castigatori ai primului sezon, Bogdan si Bianca, si Jador si Mari.

“Pentru ca ne-ati urmarit intr-un numar extrem de mare, pentru ca ne-ati fost alaturi si ati traiti alaturi de concurentii nostri fiecare emotie in parte, am revenit si cu sezonul doi. Am inceput al doilea sezon cu opt fete si opt baieti. In fiecare saptamana, unul dintre concurenti va parasi casa . Un alt concurent nou ii va lua locul. Dumneavoastra (n.r. telespectatorii) aveti un cuvant important de spus prin intermediul voturilor, dumneavoastra ii puteti face favoriti, astfel incat sa castige 1500 de Euro pe saptamana. Telespectatorii le pot oferi concurentilor protectie atunci cand este vorba despre eliminare“, a spus Andreea Mantea la debutul sezonului doi.

Mr. Livian, asa cum isi spune, a reusit sa o surprinda pe Andreea Mantea, dezvaluind ca are un tata celebru, dar si de unde vine numele sau. Livian este fiul lui Nelson Mondialu, devenit celebru pentru filmuletele sale de pe YouTube.

Livian Nelson Pop are 23 ani si este din Cluj-Napoca. Spera sa gaseasca in casa “Puterea dragostei” o fata frumoasa, dar mai ales loiala. Tanarul stie care ii sunt atuurile pentru a cuceri domnisoarele si a-si tine adversarii la distanta.

De altfel, atunci cand si-a vazut fiul la TV, Nelson Mondialu si-a filmat reactia. Barbatul este extrem de fericit sa isi vada copilul la TV si abia asteapta sa il vada castigatorul emisiunii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img