marți, 19 martie, 2024

SURPRIZA MARE! El este colegul lui Liviu Varciu la „Zaza Sing”

Distribuie:

Publicat:

Flick – Domnul Rima, cunoscutul DJ de la Radio ZU, se alatura din 5 aprilie echipei show-ului „Zaza Sing”.
Acesta va aparea pe scena langa prezentatorul Liviu Varciu pentru a se juca cu rimele versurilor in diverse probe ale concursului. Maestru al cuvintelor, Flick are misiunea de a incurca versuri si de a le face viata grea concurentilor.
„In formatul de afara nu exista un personaj cum sunt eu in show, dar tocmai pentru ca nu e nimic copiat, ci adaptat, noi l-am introdus. Ma veti vedea in probe de sine statatoare, in care incurc concurentii prin faptul ca schimb anumite versuri originale cu altele care par de acolo, dar sunt cu totul altceva. Dar ma veti vedea si in interactiune cu Liviu, cu concurentii, cu vedetele, cu interventii de la pupitrul meu din public, interventii care au legatura cu versurile, cu inventat versuri. Cu Liviu ma stiu de ceva vreme, am mai lucrat impreuna, cu Mona Segall e insa prima oara cand lucrez, dar avem o chimie frumoasa. Suntem la inceput si petrecem impreuna destul de mult timp la filmari. E un pic obositor, pentru ca eu sunt dimineata si dupa-amiaza la Radio ZU, dar e frumos”, spune Flick.
La randul lui, Liviu Varciu spune: „La „Zaza Sing” ma voi intalni cu Flick, voi avea asadar un prieten langa mine. Rolul lui e sa ma enerveze pe mine – glumesc! – si sa-si bage nasul in versurile pieselor noastre, sa incerce el sa le strice, ca sa-i zapaceasca pe concurenti.”
Antrenant si plin de surprize, show-ul „Za Za Sing” ii va supune pe concurentii fiecarei editii la mai multe probe, pe parcursul carora acestia trebuie sa arate ca sunt maestrii versurilor: vor canta live, acompaniati de orchestra din platou, vor ghici versuri, vor rezolva puzzle-uri cu versuri, vor arata ca au imaginatie si vor inventa rime noi. Printre rubricile emisiunii se numara: „Fredoneaza ce urmeaza”, „Ghiceste ce lipseste”, „Amestecam si cantam”, „Fii pe faza, corecteaza”, „Fii erou cu un vers nou” sau „Cat ghicesti atat primesti”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img