vineri, 19 aprilie, 2024

SURPRIZA! Nicolae Vacaroiu intra in fotbal

Distribuie:

Publicat:

Celebrul antrenor de fotbal Alex Fergusson, care a scris istorie la Manchester United, se pare ca si-a gasit un demn urmas in persoana lui Nicolae Vacaroiu, cel care conduce cu mana de fier Curtea de Conturi. Pasionat de fotbal si mare iubitor de Rapid, Vacaroiu si-a facut propria echipa. Aceasta a fost lansata oficial ieri, lotul fiind selectionat din randul angajatilor Curtii de Conturi. Chiar daca unii dintre ei sunt deja trecuti de prima tinerete si au forme rubensiene, dupa cum se poate observa din poza alaturata, acest lucru nu pare sa-l sperie pe “Mister”, scrie Jurnalul National.

Desi team-managerul este un rapidist convins, baietii lui au ales sa joace intr-un echipament predominant rosu-albastru, semn ca, probabil, sunt stelisti sau asta le-a oferit sponsorul. O mare necunoscuta este si numele echipei, site-ul institutiei pastrand deocamdata discretia, iar telefoanele sunau in gol la ora inchiderii editiei.

“Ar merge FCCB sau Fotbal Club Reglarea de Conturi. Sunt doar simple speculatii de chibitar. Promitem sa revenim cu un interviu realizat cu team-managerul echipei”, a declarat Vacaroiu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img